2023 RAM 1500 CLASSIC INTERIOR

DESIGN CU UN SCOP BINE DEFINIT

Practicitatea se întâlnește cu confortul în interiorul Ram 1500 Classic din 2023. Explorează interiorul spațios cu opțiuni de depozitare convenabile pentru a vedea cum acest camion emblematic îmbină utilitatea robustă cu stilul modern.

PERSONALIZAT PENTRU TINE

În fiecare nivel de finisare vei găsi materiale premium, culori distinctive și finisaje. Fiecare oferă un confort și o potrivire de excepție pentru a face față stilului tău de viață.

Surse de putere

Păstrați-vă dispozitivele încărcate și gata de funcționare, cu prize ușor de accesat în interiorul Ram 1500 Classic 2023. Dispune de o priză de 115 volți și un adaptor de 12 volți pe bord și două porturi USB în interiorul consolei centrale.

Control automat al climei

Acest sistem inteligent și eficient se ajustează în funcție de temperatura exterioară și detectează automat când să circule aerul și când să filtreze aerul proaspăt, ajutând cabina să mențină o temperatură confortabilă pe tot parcursul anului.

OPȚIUNI DE STOCARE INTERIOARĂ

Depozitare Ram Bin (numai pentru cabina echipajului)

Aveți mereu la îndemână instrumentele și echipamentele cu spațiile de depozitare Ram Bin disponibile. Găsite în podea și sub scaunele din spate, aceste containere versatile oferă suficient spațiu pentru articole mici și medii.

Depozitare sub scaun (numai pentru cabina echipajului)

Chiar mai mult spațiu de depozitare se găsește sub scaunele din al doilea rând. Ridicați pur și simplu scaunele din spate pentru spațiu suplimentar de depozitare sau extindeți podeaua plană pentru spațiu suplimentar atunci când transportați articole mai mari.

Consolă de podea de lungime întreagă

Stocați corespunzător obiecte precum smartphone-ul, portofelul și alte articole mici în consola de podea de lungime întreagă disponibilă. Consola centrală oferă o depozitare versatilă și poate găzdui chiar și un laptop de dimensiune completă.

Compartimente Duble Pentru Mănuși

Accesați rapid obiectele importante și păstrați valorile protejate în compartimente de depozitare superioare și inferioare blocabile.