2023 RAM 1500 CLASSIC EXTERIOR

STIL ICONIC

Cu o varietate de pachete și culori disponibile pentru a alege, exteriorul modelului 2023 Ram 1500 Classic poate fi personalizat după preferințele tale. Explorează funcțiile exterioare disponibile care îl fac un adevărat icon.

A blue 2023 Ram 1500 Classic Warlock 4x4 Crew Cab with the All-Terrain Package, climbing a sloping, rocky trail, off-road.

ÎNAINTE CU ÎNCREDERE


Ediția disponibilă All-Terrain Warlock dispune de o capacitate impresionantă de off-road, cum ar fi o înălțare de suspensie de fabrică cu 1 inch, șocuri heavy-duty și funcții exterioare pentru căutătorii de aventuri.

A red 2023 Ram 1500 Classic Warlock 4x4 Crew Cab parked under a freeway overpass.

FĂ-L MAI ICONIC


Configurează modelul 2023 Ram 1500 Classic în funcție de nevoile tale exacte cu o gamă largă de pachete disponibile din care să alegi.

OGLINDĂ ELECTRICĂ PENTRU REMORCĂ


Echipată cu semnalizatoare de direcție, oglinzile electrice disponibile pentru remorcă se retractează și se pliază automat odată cu pornirea motorului sau atunci când camionul este oprit.

FARURI DE CEATĂ LED


Tăie prin ceață. Farurile de ceață LED disponibile ajută la îmbunătățirea vizibilității în condiții meteo adverse.

Grupul de utilitare

Grupul de utilitare disponibil pentru modelele Warlock și Tradesman® ale modelului 2023 Ram 1500 Classic îmbunătățește capacitatea camionului tău cu adăugarea de faruri de ceață luminoase și cârlige de remorcare față.

Luminile LED pentru benă

Lucrează pe timp de noapte cu Luminile LED pentru benă disponibile, oferind iluminare ideală pentru încărcarea și descărcarea platformei camionului.

Husă de protecție pentru benă și Tonneau Cover Mopar®

Husa de protecție pentru benă Mopar® disponibilă ajută la protejarea platformei camionului tău de deteriorare. Iar cu Tonneau Cover, poți conduce cu încredere știind că încărcătura ta este în siguranță și securizată sub acoperirea triplă.

ALEGEȚI ROȚILE TALE

Fă-te remarcat cu jante de aluminiu personalizate - cu siguranță vei atrage toată atenția potrivită.