2023 RAM 2500 INTERIOR

CALITĂȚILE CABINEI

2023 Ram 2500 pune calitatea și comoditatea pe primul loc cu scaune confortabile, capacități de transport de marfă și amenajări de lux disponibile.

DETALII DE TOP

LASĂ MUZICA SĂ TE ÎNCONJOARE


Redu zgomotele de claxoane și autostrăzi cu ajutorul sistemului activ de anulare a zgomotului din interior. Crescând volumul muzicii pe care doriți să o ascultați cu sistemul audio premium Harman Kardon® de 900 de wați și surround cu 17 difuzoare - concepute pentru o experiență auditivă imersivă.

CONFORTABIL ȘI FUNCȚIONAL


Opțiunile de scaune disponibile pentru Ram 2500 nu sunt doar confortabile, ci sunt, de asemenea, concepute pentru a se potrivi nevoilor tale de zi cu zi. Cu o bancă 40/20/40 sau cu scaune individuale disponibile în față și trei configurații diferite ale scaunelor din spate, 2023 Ram 2500 oferă suficient spațiu pentru pasageri și marfă.

Sistem de Filtrare a Aerului


Atât dumneavoastră, cât și pasagerii dumneavoastră pot bucura de călătorie datorită sistemului de filtrare a aerului care vine în mod standard pe camioanele Ram Heavy Duty. Acest sistem de filtrare a aerului ajută la minimizarea cantității de particule care intră în cabină.

OPȚIUNI DE DEPOZITARE DISPONIBILE

Compartimentul Central din Consola Centrală pentru Obiecte Mici
Consolă Centrală și Stație de Încărcare
Planșa de Încărcare Rabatabilă cu Depozitare Sub Scaun
Depozite Ram spațioase și securizate în podea