2023 RAM 1500 CLASSIC SECURITATE ȘI SIGURANȚĂ

ÎNCREDEREA LA VOLAN

Protecția este prioritară pe fiecare vehicul din gama Ram, iar Ram 1500 Classic din 2023 nu face excepție. Descoperiți caracteristicile standard și disponibile de siguranță și securitate care oferă asistență la fiecare viraj.

VĂ AJUTĂM SĂ RĂMÂNEȚI ÎN SIGURANȚĂ ȘI SĂCURE


Proiectat cu dvs. și pasagerii dvs. în minte, Ram 1500 Classic din 2023 oferă o serie de caracteristici standard de siguranță și securitate pentru a vă ajuta să fiți protejat. Controlul electronic al stabilității vă ajută să rămâneți sub control în condiții dificile, în timp ce Asistența la pornirea în pantă și Controlul balansării remorcii oferă asistență pentru tractarea pe drumuri cu pante abrupte.

ASISTENȚA DE CARE AVEȚI NEVOIE


Disponibile pe Uconnect® 4C NAV, serviciile conectate SiriusXM Guardian™ Guardian™ disponibile vă oferă încrederea de a merge mai departe. De la asistență rutieră până la notificări de alarmă de furt, aceste caracteristici convenabile oferă liniște sufletească la fiecare conducere.

ASISTENȚĂ LA PARCARE


Parcați corect - din prima încercare - de fiecare dată, cu camera de vizualizare spate ParkView® Rear Back Up și cu sistemul disponibil ParkSense® Rear Park Assist. Aceste caracteristici intuitive vă ajută să vă măriți conștientizarea în spațiile strânse și vă oferă asistență la mersul cu spatele.

MERGEȚI ÎNAINTE CU ÎNCREDERE


Disponibil pe toate modelele Ram 1500 Classic 2023, Full-Speed Forward Collision Warning Plus poate ajuta la diminuarea coliziunilor potențiale pe drum sau autostradă, oferindu-vă mai mult timp să reacționați și să aplicați frânele.

Fii În Cunoștință De Cauză

Monitorizați nivelurile de presiune a pneurilor, verificați uleiul, ajustați setările de remorcare și multe altele pe afișajul digital de bord de 7 inch.

Frâne Cu Disc Antilock Pe Patru Roți

Proiectate să funcționeze în condiții adverse și să ajute la prevenirea blocării roților în cazul în care trebuie să frânați brusc, frânele cu disc antilock pe patru roți cu componente de frânare mari pot ajuta Ram 1500 Classic 2023 să se oprească în siguranță și securitate de fiecare dată.

REZISTENȚĂ UNDE CONTEAZĂ


Construit pe un cadru din oțel cu rezistență ridicată evaluat la 50.000 psi, Ram 1500 Classic din 2023 oferă șase airbag-uri cu airbag-uri suplimentare pentru cortină laterală și airbag-uri laterale montate pe scaunele din față pentru a ajuta la protejarea pasagerilor și a încărcăturii prețioase.

CONSTRUIT SĂ DUREZE

Garanție limitată împotriva ruginii

AN

0MILE

Garanție limitată a trenului de rulare pe benzină

AN

0MILE

Garanție asistență rutieră

AN

0MILE